Menyinspiration
Våra bröllopsmenyer för 2018
Förrätter
Citrongravad pilgrimsmussla, skaldjurs emulsion, sojarom,
krabbmousse, gräddfilschips, citronette, örtsallad med fänkål
eller
Friterad kalvbräss, tryffel och blomkålscrème, äppelkompott med röda vinbär,
rå hyvlad blomkål, söt syrlig gurka och ört olja
Huvudrätter
Marinerad och grillad kalvytterfilé, Semitorkade tomater, rökt oxmärgsmör,
bakad rotselleri, svamp och madeira reduktion, smörstekta kantareller och örtsallad
eller
Lättrimmad Hälleflundra/Torsk, potatis pure,
syrlig skummig dillsås, grönärtscrème, musslor och variation av betor
Vegetariskt
Pumpabakelse med Belugalinser, risotto,
rökt morotskräm, primörer efter säsong
Ost eller dessert
Tre gårdsostar från Skogsbacken med rabarbermarmelad
& tryffelhonung samt fröknäcke
(populärt val om ni väljer tårta efter middagen)
eller
Halvfrusen vaniljmousse, citroncurd, citron och lakriskaka,
citrus sallad, jordgubbssorbet lakrits smul, mynta sirap
Vinförslag för året 2018 är inte riktigt klar ännu men vi uppdaterar kontinuerligt.