Menyinspiration
Våra bröllopsmenyer för 2021
Förrätter
Gravad sotad regnbåge serveras med forellrom, sojatapioka, picklad kålrabbi fylld med ingefäracreme, äpple & vattenkrasseolja
Vin: Safran, Luneau-Papin, Muscadet, Loire, Frankrike
eller
Kalvcarpaccio med variation på pumpa, marinerad king oyster, riven blenda ost & granskottsvinigrette
Vin: Borgo Faveri, Perlage, Montepulciano, Sangiovese, Venetien, Italien
Varmrätter
Smörbakad hälleflundra serveras med broccolipure, sotad broccoli, pepparrotskvarg, syrligt örtsmör & vasslesås
Vin: Grüner Veltliner Vom löss, Weingut Diwald, Wagram, Österike
eller
Svensk biff serveras med smörbakad lök, citronpicklad gulbeta, potatis & bakad silverlökskrokett, vinäger & svartpepparsky
Vin: Volador, Josep Grau, Montsant, Spanien
Ost eller Dessert
Tre gårdsostar, tomat & jalapeno marmelad, krusbärsmarmelad samt fröknäcke
Eller
Syrensorbet serveras med citronmousse, jordgubbsgelé, citronverbenacreme, vitchokladcrumbel & färska jordgubbar
Vin: Moscato d Asti, Massimo Rivetti, Piemonte, Spanien
Eller
Mörk chokladsorbet serveras med pistagekaka, körbärsbavaroise, pistagecreme & körsbärsgele.
Vin: Château d´Arlay Macvin Rouge, Jura, Frankrike