Tackbrev från brudpar juni 2017

Bröllop 10 juni Sofia & Henrik Hej Sofia, Det har dröjt med ett hallå från vår sida, ber om ursäkt för det. Livet kom emellan. Tack för en fantastisk helg! Vet knappt vart jag ska börja men det var mer än fantastiskt och underbart! Och inte bara för att våra vänner var där, vädret var bra och för att allt var så fint. Det som gjorde detta till en sån helg jag alltid kommer att minnas var allas ert sätt att ta hand om oss och våra gäster. Att få vara ute hos er redan på fredagen fast det egentligen inte är något ni brukar göra. Att få en fantastisk ost/korv/champagnekyl som väntade. Att få vara där med mina närmsta och inte känna stress, bara vänja oss vid stället. Det var helt underbart! Det som du sen beskrev som en "enkel lunch" dagen efter upplevde vi som ett kalas. Och allt bara flöt på, inget var någonsin ett problem eller svårt. Allt bara magiskt löste sig innan jag ens insett att det kunde finnas svårigheter. Att min barndomskamrat lyckades med konsttycket att dra sönder sin klänning strax innan vigseln och alla ni tokengagerade er med såväl nål och tråd som telefonkedja efter en ny klänning att låna för dagen. Sånt finns inte! Eller att Henrik gick in och skulle uppdatera något på våra beskrivningar och kort till gästerna och det var redan löst av er som hade sett detta. Eller den otroliga maten som alla undrade över - hur lyckades ni hålla den såväl varm som god samtidigt som den skulle serveras till så många. Och att hela köket kom med upp och presenterade. Det var det ingen av mina vänner som trodde mig om innan när jag berättade om men som alla sedan uppskattade enormt. Precis som de av mina vänner, som liksom jag, helst dricker vitt vin men som blev insålda på det röda av den fantastiskt presentationen men där Maria också försäkrade om att det gick bra att ändra sig gör man smakat. Och också följde upp(!) detta!. Men det som för min egen del gjorde detta bröllop så bra som det någonsin kunde bli var hur ni tog hand om och bemötte våra barn. Jag var nervös innan hur vår äldsta skulle reagera på allt. och hur det skulle bli. Men han pratar fortfarande om att han fick följa med in och titta på köket och se vart all mat lagades. Vet inte om ni någonsin kommer att förstå hur stort och betydelsefullt detta var. I en situation som borde vara väldigt stressig och ha en massa måsten och fix för er del så fanns det aldrig en sådan känsla för någon av oss som var med. Och det största betyget på det är min son. Han reagerar direkt på stress och press. Och mitt i att fixa middag till 50 personer så bjuder ni med honom och hans lillebror ut med i köket och var hur gulliga som helst. När jag hörde om det så släppte det absolut sista kring den dagen. Han har sina grejer med dörrar, mat, frågor och annat och ni lät honom få se världen som han ser den och få vara med på sina villkor. För det kommer jag och Henrik alltid älska er på Noor. Det fanns inte en enda gäst som dagen efter eller senare har sagt annat än att Noor slott var helt fantastiskt och att er service var utöver det vanliga. Det var flera som redan då började prata om bröllop eller fester där själva. Allt gott Sofia och Henrik