Kvällen meny
Förrätt
Halstrad Pilgrimsmussla i sitt eget skal, grillag hjärtsallad, fruktig citronette, rökt rom, skaldjurs emultion, sötpotatis crisp
Huvudrätt
Dovhjorts ytterfilé
Tryffeldoftande potatis pure, Amarone sky, liten vilt wallenbergare Picklad rödlök, smörstekt svamp, ört skum,
Dessert
Hallon sorbet, rostat bovete, Choklad och pistage pastej, granatäpple och rosenvatten-curd, lakrits smul, vitchoklad fyllda hallon
Vår filosofi
Vare sig du gästar oss för arbete eller fest vet vi att du har höga förväntningar på smaker och matupplevelser. Vår ambition är att överträffa dem.
I slottsköket sätter våra tre matkreatörer menyn för varje månad. Som ett modernt kök arbetar vi i så stor utsträckning som möjligt med säsongens råvaror och väljer det bästa som naturen har att erbjuda just nu. Vårens nyskördade sparris när den är som finast, solmogna frukter och bär eller sensommarens guldgula nyplockade kantareller då de smakar som mest. Självklart letar vi i första hand efter lokala producenter och ekologiska råvaror.
Vi väljer drycker med samma omsorg. Även här ser vi det som en självklarhet att använda de lokala producenterna av äppelmust, öl och snaps.
Välkomna till bords!