Julbordskonferens

From den 26 november så erbjuder vi alla våra konferensgäster julbord på Noors vis istället för vår 3 rätters serverade middag. Vi presenterar då vårt julbord såhär: Julbord på Noors vis är en kombination av gående julbord och serverad middag. Till förrätt så serverar vi(om ni önskar) först olika sillar på fat till bordet, samtidigt serverar vi en tallrik med traditionella förrätter i kombination med det moderna köket. Till följd av det en varmrätt i julens smaker. Som avslut ett gående dessertbord med desserter, godis och frukt. Menyn kommer under hösten. Vill du få mer förklaring till serveringen så hör av dig till oss. Planerar man för ett kort möte med efterföljande julbordsmiddag med övernattning kan det se ut såhär: Starta eftermiddagen med konferens eller möte. Därefter föreslår vi någon timme i vår fina relaxavdelning, eller någon av våra andra aktiviteter för säsongen, tex glöggprovning, pepparkaksbygge. Sedan gör ni er redo för att njuta av vårt fantastiska julbord! Vare sig du gästar oss för arbete eller fest vet vi att du har höga förväntningar på smaker och matupplevelser. Vår ambition är att överträffa dem. Vi väljer drycker med samma omsorg. Även här ser vi det som en självklarhet att använda de lokala producenterna av äppelmust, öl och vår egen hemgjorda julsnaps. För priser och tillgänglighet, maila oss gärna! Välkomna till bords!

Konferens

Börja gärna dagen med en konferens!

interiör i vår relaxavdelning som är välbesökt av gäster i ett vinterbröllop

Relaxavdelning

Ta gärna några timmar i vår fina relaxavdelning på eftermiddagen!

Julbordsmiddag

För att ni ska få sitta och njuta av fin servering så har vi valt att skippa buffé till förrätt och istället servera dig vid bordet.
Förrätten
Till förrätt så serverar vi först 3 olika sill på fat till bordet - om ni önskar, samtidigt serverar vi en tallrik med traditionella förrätter i kombination med det moderna köket typ som "tapas".
Tillägg sillservering 75kr/personer

Varmrätter

1-2 varmrätter - ni väljer själva!
Kolja, gräddkokt mangold, lök, äppelkräm, jordärtskocka
Ren, brysselkål, enbärsemulsion, bakad persiljerot, viltsky

Dessertbordet

Nu är det dags att upp och röra på sig lite. Vi dukar upp dessertbord i salongen med massa gott, tex brödpudding med blåbär och saffran,
brownie med björnbär, rostad vit choklad, Ris a la malta, olika sorter fudge, Tryffel x2, Ost och marmelad, Mascarponemoussé med körsbär och mörk choklad, Knäckpaj med kanderad mandel