Vi kommer även i år att göra vår egen variant av julbord. Vi vill erbjuda en variant där vi avväger en perfekt kombination av att få plocka av sina favoriter i ett förrättsbord, sedan blir ni serverade två huvudrätter och till sist är det dags för efterrättsbuffé eller dessertbord som vi kallar det.

Kvällen på slottet inleds med glöggmingel i salongen där vi tänder en varm brasa och där sällskapet får samlas och mingla lite.

Förrätten på julmiddagen: buffé

Vi har dukat upp ett förrättsbord med våra varianter på alla klassiker sill, lax, ägg, kallskuret, ostar och bröd med mera, fint upplagt på olika fat i små portioner.

Två huvudrätter serverad på tallrik

För att även få sitta och njuta av fin servering så har vi valt att skippa det varma julbordet på buffé och istället servera er 2 olika varmrätter vid bordet. En av huvudrätterna är en variant på lutfisk och den andra huvudrätten är gjord på något av fläskkött inspirerat av julskinka.

Plocka ihop din egen desserttallrik

Många tycker nog att dessertbordet är det bästa med hela julbordet. Och i och med att vi serverat huvudrätten på tallrik finns en bra chans att du orkar plocka dina favoriter av godsaker. Vi dukar upp dessertbordet i salongen där glöggminglet startade kvällen. Där har vi ställt fram småportioner av apelsinris, choklad i olika former, kakor, frukter och godis.

Vårt upplägg av julbord var mycket populärt och uppskattat så har ni inte redan bokat in årets julfest, julkonferens, julmiddag osv så är det hög tid att göra det nu.

Här kan du läsa mer om vårt upplägg och hur du bokar in årets julbord hos oss.

Välkomna in i värmen till oss i december!